Jsme rodinná firma s dlouholetou tradicí včelaření. Z medu od našich včelstev vyrábíme tradiční nápoj našich předků Slovanů-medové víno. Výroba probíhá studenou cestou-med nevaříme. V medovině jsou zachovány všechny blahodárné účinky medu. Včelařství v naší rodině sahá až do roku 1867, kdy naše rodina hospodařila v Benátkách nad Jizerou. V současné době chováme včely jak v oblasti Krkonošského národního parku, tak v oblasti Českého ráje v blízkosti Jičína. Zásluhou našich včel, které sbírají nektar v ekologicky čisté oblasti Krkonoš a Českého Ráje zde máme pro Vás připraveny chuťově výjimečné medy a medová vína. Medová vína jsme začali vyrábět na popud našich kamarádů, kteří mají rádi med a zároveň by si rádi při různých oslavách přiťukli kvalitním lehkým nápojem, při jehož pití stále cítíte vůni i chuť medu a jehož lahodná chuť navodí báječnou atmosféru. Na výrobu medových vín používáme jen prvotřídní med a kvalitní vodu. Proces výroby probíhá studenou cestou, díky tomu jsou ve všech našich medových vínech zachovány všechny blahodárné vlastnosti medu. Výroba medového vína je velice složitá a časově náročná a výsledek vždy záleží jak na druhu použitého medu, tak i na teplotě kvašení, na teplotě zrání i na celkové délce zrání. To vše pak ovlivňuje výslednou chuť. Díky našim včelkám máme dostatek medu a na trh přicházíme každý rok s novým druhem čistě přírodního produktu – medového vína.